top of page
iStock-502870548_edited.jpg
Az eltűnt nyomozó

Ingyenes, online küldetés

15 perc
1-2 fő
Közepes
Ingyenes
Online

Létrehoztunk számotokra egy online szabaduló játékot, hogy az otthonotok kényelméből is bekapcsolódhassatok a nyomozásba. Ráadásul ingyen lejátszható. Ha pedig feliratkoztok hírlevelünkre utána, akkor részt vehettek nyereményjátékunkban is. Ennek keretében két darab játékot sorsolunk ki a szabadtéri pályánkra összesen 42.000 Ft értékben.

Miről szól ez az online pálya?
Az izgalmas nyomozás során egy titkos kód feltöréséhez szükséges nyomokat kell összegyűjtened.  A kaland a 80-as évek hangulatába varázsol el. A Szépművészeti Múzeumból elloptak egy felbecsülhetetlen értékű ékszert. Egy nyomozócsoport újdonsült tagjaként te is részt veszel a keresésben. De az eset után nem sokkal sajnos elrabolják az ügyet vezető kollégátokat. Társaddal az eltűnt nyomozó lakásához tartotok, hogy átkutassátok azt.

"Jól érzem, eleredt az eső? - szólalt meg Scotch. Egy szikár középkorú férfi volt. Furcsának tartottad őt, habár jobban belegondolva szinte mindenki mást is a nyomozási osztályról. Közben ahogy egyre intenzívebben esik az eső, úgy szeded te is szaporábban a lépteid. Talán nem a rád hulló vízcseppek zavarnak, hanem csak félsz, hogy lemaradsz a társadtól. Hiszen hónapok óta égsz a bizonyítási vágytól mióta csak felvettek az irodához. És most valami jelentős dolog történt. 

Végre megérkeztek a nyomozó lakásához. Egyre türelmetlenebb vagy, mert érzed a kihívást, a rejtély megoldásának izgalmát!"

bottom of page