top of page

Általános szerződési feltételek

Ezen ÁSZF Zsilák János egyéni vállalkozóra (továbbiakban: Szolgáltató) mint szolgáltatást nyújtóra és minden szolgáltatást igénybe vevőre vonatkozik (továbbiakban: Vevő vagy Játékos, Játékosok). Az itt leírt feltételektől csak külön írásbeli szerződés megkötése után tudunk eltérni. A külön aláírt írásbeli szerződés felülírja ezen ÁSZF-et, ha esetleg ellentétes feltételek szerepelnének bennük. Jelen leírás tárgya a Szolgáltató által nyújtott szabaduló játékok.

 

Játék foglalása:

Foglalást leadni az www.escapebox.hu weboldalon és a megadott telefonszámon is lehetséges. A foglalással ezen ÁSZF elfogadottnak tekintendő. Vevő vállalja, hogy valós információkat ad meg foglalás során és játékra alkalmas állapotban megjelenik a foglalási visszaigazolásban megadott helyen és időben. Hibásan megadott adatok vagy kapcsolatfelvétel lehetőségének hiányából elmaradt játékért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Vevő a játék lemondását köteles legalább 24 órával a játék kezdete előtt megtenni. 

Szolgáltató fenntartja a lehetőséget szabaduló játékának lezárására esetleges hiba javítás, karbantartás vagy más a játékot akadályozó tényező esetén. A Szolgáltató a foglalt játékot visszamondhatja vagy más időpontot egyeztethet a vevővel.

 

Fizetés:

A játékok ára a www.escapebox weboldalon megtalálható. Különböző kedvezményeink nem összevonhatóak. A játék árát a Vevő előre banki utalással, helyszíni banki utalással vagy helyszínen készpénzzel tudja kifizetni. Szerződött partnereink által kibocsátott érvényes kuponnal is rendezheti a Vevő a játékot.

 

Játék menetére vonatkozó szabályok:

A játék kezdetének időpontja előtt legalább 10 perccel kötelesek a játékosok mind megjelenni. 15 percen felüli késés esetén a Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy ne indítsa el a játékot. A játékot 2-6 fős csapatok játszhatják. Ettől eltérni csak előzetes egyeztetéssel tudunk. A játék időtartama max. 2 óra, ezután a Szolgáltató fenntartja a jogot a játék megállítására és a játékban részt vevő táskájának és egyéb átadott tárgyainak visszavételére. A Játékosok beleegyeznek, hogy a játék elindításához szükség van egy “Átvételi elismervény” aláírására, melyben a Szolgáltató leírja, hogy mely tárgyakat ad át a Játékosoknak, akik azokat kötelesek a játék után azonnal sértetlenül és hiánytalanul visszaadni a játékmesternek. A Játékosok kifejezetten elfogadják, hogy az átvett táskát csak a játék 2 órás időtartamában, a játék útvonalán használhatják (Hősök-tere, Vajdahunyad Vára, Széchenyi Fürdő), tilos számukra ettől jelentősen eltérni, mert az gyanús magatartásnak minősül. A táska csak ideiglenesen kerül a játék idejére a játékosokhoz, azt eltulajdonítani tilos és jogi következményekkel jár. A játék indulása előtt 10.000 Ft kauciót is köteles a vevő átadni a játékmesternek, melyet az átvett tárgyak sértetlen és hiánytalan visszaszolgáltatása után visszakap a játékmestertől. A Játékosok időjárásnak és körülményeknek nem megfelelően való öltözködése miatti kellemetlenségéért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. Ha a Játékosok ittasan vagy bármilyen kábítószer hatása alatt jelennek meg, illetve a játékmester úgy ítéli meg hogy nem tudnának felelősségteljesen figyelni a játék lejátszásához szükséges táskára vagy veszélyeztetnék annak épségét, akkor a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy ne indítsa el a játékot. Ha a játék alatt az eső vagy hó erősen esni kezd, akkor a Szolgáltató az átadott tárgyainak védelme érdekében megállíthatja a játékot, melyet későbbi időpontban folytathatnak a Játékosok. A játék a szabad tér alatt játszódik, ugyanolyan veszélyek állnak fennt mint bárhol máshol a városban (autók, csúszásveszély stb.) Ezekből kifolyó balesetekért, elveszett tárgyakért nem tud a Szolgáltató felelősséget vállalni. A játékos elfogadja, hogy a játék útvonalán lezárás történhet, mely ronthatja a játékélményt és ezért a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni. 

 

Adatvédelmi kiegészítés:

A Szolgáltató adatvédelmi szabályzata az alábbi linken érhető el www.escapebox.hu/adatvedelem. A játék előtt átadott táskában a játék zavartalan működése és a lopás meggátolása miatt GPS helymeghatározó készülék található, így a játék alatt a táska helye folyamatosan megosztásra kerül.

bottom of page