top of page

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen hosszú a játék útvonala?

A nyomozás a Hősök-tere, Vajdahunyad Vár és Széchenyi Fürdő útvonalon játszódik. Ez egy könnyed, kellemes séta nagyrészt parkos, árnyas környezetben. 

Hogyan történik a fizetés?

Bankkártyával online vagy előre utalással tudtok fizetni. Helyszíni fizetésre jelenleg sajnos nincs lehetőség.

Kiknek ajánljuk? Gyermekek is jöhetnek?

A kaland nem csak felnőtteknek szól, a gyerekeket is hozhatjátok. Lelkesen fedezik fel a fiatalok a játék útvonalát, keresik a nyomokat az épületeken, beleélve magukat a nyomozós történetbe. A családokon kívül, párok és baráti társaságok számára is ajánljuk játékunkat.

Mennyi a minimum és maximum létszám egy pályára?

Az ideális létszám 2 és 6 között van. Többen is jöhettek, de akkor nem tudjuk garantálni, hogy mindenki egyformán részt tud venni a feladatok megoldásában. Nagyobb létszámnál, érdemes 2 csapatban játszani.

Hozhatok magammal kutyát?

Igen, még akár segíthet is a tolvajok nyomának kiszagolásában :)

Mi lesz a foglalással rossz idő esetén?

Eső esetén át tudjuk tenni a foglalást egy másik időpontra.

Le tudjuk mondani a játékot?

Ha szeretnék lemondani vagy átfoglalni az időpontot, kérjük hogy min. 24 órával előre jelezzék ezt. Ha a rendszer nem engedi a módosítást, akkor kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Mi a fizetés és a játék menete?

1. Foglalás 

A weboldalunkon tudtok foglalni, kiválasztjátok a megfelelő időpontot és elintézitek az online fizetést. (Ha előre utalást választjátok, akkor ezután tudtok utalni az “Árak” menüpontban levő bankszámlaszámra.)

 

2. Visszaigazolás

Kaptok egy visszaigazoló emailt, amiben benne lesz a helyszín és időpont. Illetve más fontos részletek, ezért alaposan olvassátok el!

 

3. Játék

A táskát az Ádám Kávézóban (Budapest, Szondi u. 82, 1068) tudjátok átvenni a játék leírásával együtt. 

Minden feladat megoldása után ki tudtok nyitni egy lakatot, így újabb izgalmas nyomozó tárgyakat találtok, amik segítenek a következő feladat megoldásában. Minden feladat egy új helyszínhez is vezet titeket, így tudjátok bejárni a Hősök-tere, Vajdahunyad vára, Széchenyi Fürdő környékét.

4. A játék vége

A feladatok megoldása után visszatértek a kávézóba, ahol leadjátok a táskát.
 

bottom of page